Многофункционален център за селски туризъм с.Славеево Печат


ImageМногофункционален център за селски туризъм с.Славеево е построен 2007г.
и се намира на 15 км от гр.Добрич в посока К.К.Албена.
Благоприятното разположение на комплекса предоставя прекрасен изглед към житните поля на Добруджа, както и към селскостопанския двор на самия комплекс, където шума и динамиката на големия град може да бъде заменен със спокойната селска атмосфера и песента на птичките. Тук може да се порадвате на нашите домашни животни, както и на горските сърни и елени, муфлони, миещи мечки, кенгура, африкански таралежи и декоративни птици.

 Млада овощна градина от 150 плодни дръвчета: сини сливи, ренглота, праскови, ябълки, кайсии, круши и череши.

ImageМногофункционален център за селски туризъм с.Славеево разполага с ресторант от 30 места, лятна тераса с 30 места, конферентна зала, подходяща за малки семинари, изложби и други мероприятия, както и прохладна механа.

Хотелската част се състои от два луксозно обзаведени апартамента  и две двустайни стаи.Хотелските стаи са с интернет, кабелна и мини бар. Комплекса е с отоплително-охладителна система, използваща сондажна вода от долината на р.Батова. Омекотителната инсталация към системата придава към така пивкавата и чиста вода още по-благ вкус.Ваните в апартамента са хидромасажни(джакузи), с подгряване на водата и озон, с радио в единия и с радио и телевизор в другия
В двора на комплекса  е изграден прекрасен параклис, чиито врати са отворени за всеки, който иска да се помоли за здраве и благополучие, както и за кръщенета и други случаи.
ImageЛюбезните домакини не само ще Ви посрещнат и нагостят, но и ще Ви разходят из този малък приказен кът!

 
Следваща >

Важни новини

През месец май предстои официалното отваряне на комплекса.