За нас

ИСТОРИЯ НА ФИРМАТА

СД “Възход – Арньо и Сие” е семейна фирма, притежавана и управлявана от семейство Апостолови. От основаването си през 1990 г. се развива успешно и сега е една от водещите български селскостопански компании
През годините компанията се доказа като отличен пример за модерно иновативно земеделие. Доказахме как прилагането на добри практики в развитието и управлението на селскостопанска компания може да се осъществи в български условия.
Тайната на нашия успех е непрекъснат стремеж към иновации и съвършенство в комбинация с реализирането на дългосрочни земеделски традиции в един много плодороден регион.

Създадохме първата розова градина в Добруджа от която се получава едно от най-качествините български розови масла. В същото време вече традиционните за Добруджа лавандула и маточина са незименна част от нашето портфолио. Обработваме над 8000 декара земя с различни култури, което ни позволява да предлагаме богато портфолио от собсвени етерични и базови масла.

Вярваме в успеха на качествените продукти и задоволството на нашите клиенти, заради което продължаваме да добавяме нови етерични масла към вече наличните, постоянно обогатявайки нашите полета с нови билки, цветя и други култури. Експеремтираме и с по-специфични масла като такова от тетра (смрадлика). Част от продуктите ни се произвеждат от нашите партньори с изцяло наши етерични масла – серия парфюми от фабрика с традиции в Грас, Франция, луксозни сапуни от база козе мляко и етерични масла.Lucky Rose е продукт на дългогодишната ни работа със световни марки, които ползват розовото и други етерични масла от дестилерията на СД „Възход – Арньо – Апостолова“.

С марката Lucky Rose затваряме цикъла на производство – от нашите градини в Добруджа, през дестилерията и производството до вас – ценителите на качествените продукти

 

 

Нашите цености

Ценностите ни като екип  са насочени към хората, с които  работим 

Стараем се да ги уважаваме и признаваме техният   принос към общото развитие на бизнеса ни. 

Осигуряваме условия за  организирано и безопасно работно място. Даваме  възможността всички служители да имат свободата да дават идеи и да изказват своите оплаквания

  Трябва да бъдем добри хора, преди всичко, да подкрепяме полезни каузи и да си плащаме данъците. 

Трябва да се грижим за активите, които сме привилегировани да използваме, опазвайки околната среда и ограничените природни ресурси на Земята.

В медиите

ЕКИПЪТ НИ

ЙОРДАН АПОСТОЛОВ

Founder/CEO

ВЕНЦИСЛАВА АПОСТОЛОВА

Executive Director

Производство на селскостопанска продукция, агро услуги с модерна селскостопанска техника